Powered By Blogger

Friday, March 21, 2008

ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ!


Το κινεζικό ολοκληρωτικό καθεστώς του Πεκίνου, με αφορμή την πρόσφατη εξέγερση των Θιβετανών, Βουδιστών Μοναχών και Λαϊκών στη Λάσα, έδειξε για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπό του. Ένα πρόσωπο χυδαίας βίας και απροκάλυπτης βαρβαρότητας.... Οι Θιβετανοί που ζουν υπό την κατοχή της λεγόμενης "Λαϊκής Κίνας" αντιμετώπισαν όλους εκείνους, που η απελπισία τους ώθησε να εξεγερθούν με τις δυνάμεις καταστολής, ίσως για να δείξει στη Δύση, ότι είναι μια "ασφαλής χώρα", με χαρακτηριστικό πρόδηλα την ασφάλεια της επιβεβλημένης σιγής που διακρίνει τα νεκροταφεία ενόψει των Ολυμπιακών του Πεκίνου το 2008.
Οι Θιβετανοί της Λάσα, εξεγέρθηκαν για να ανακόψουν την πολιτιστική γενοκτονία που από το χίλια εννιακόσια πενήντα ένα, με μεθοδικότητα επιχειρεί να επιβάλλει στο Θιβέτ το καθεστώς του Πεκίνου।
Οι Θιβετανοί, με την μοναδική βουδιστική κουλτούρα, που κατά κύριο λόγο τους διακρίνει, αγωνίζονται να περισώσουν από την αδηφάγο μανία των κατ' ευφημισμό κομμουνιστών Κινέζων τον πολιτισμό και την πνευματικότητά τους, επιδιώκοντας το ελάχιστο: ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ।
Το νέο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου είναι πολύ επιτυχημένο και τραγικά αποδίδει τη πραγματικότητα।
Η θανάτωση αθώνων ανθρώπων στη Λάσα κυρίως, δεν είναι βέβαια το μόνο έγκλημα που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, αλλά είναι το πλέον επίκαιρο που επιβάλλει εγρήγορση στις συνειδήσεις μας....

No comments: