Powered By Blogger

Saturday, August 02, 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


George Doudos, Greece



Hi,

Do you, like me, care about freedom and want to have a say about it?

Please unite with more than 100,000,000 people in the Biggest Light Protest on Earth for a Free Tibet.
• Light a candle on August 7th at 9:00 p.m. (At your home, or in public)
• Join and enjoy special light actions on the same night.
• Drive with you car's headlights on during August 8 2008.
• Watch "Sad Smoky Mountains" teams paint the sky with red smoke.
• Watch those attending the opening ceremony in Beijing light candles, flashlights, cell phones and lighters. All for a FREE TIBET.


Please join us

Love,
Candle for Tibet
http://www.candle4tibet.org/

2 comments:

Giorgos Doudos/ Γιῶργος Δοῦδος said...

Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ή να παραβλέψει υποχθόνιους κύκλους μυστικών υπηρεσιών "μεγάλων δυνάμεων", που δεν θα έβλεπαν δυσάρεστα να εμφανίζονται ρωγμές αποσταθεροποίησης στη Λαϊκή Κίνα. Γι' αυτό και αρκετοί σκεπτικιστές αντιμετώπισαν με επιφυλάξεις την αναζωπύρωση του ζητήματος του Θιβέτ τον τελευταίο καιρό, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008. Παρόλα αυτά, η Λαϊκή Κίνα, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, μάλλον είναι βέβαιο πως δεν αντιμετώπισε τον θιβετάνικο λαό με σεβασμό, ούτε την θιβετάνικη κουλτούρα. Το να γίνεται λόγος για πολιτιστική γενοκτονία σε βάρος των Θιβετανών εκ μέρους της κομμουνιστικής ηγεσίας του Πεκίνου δεν είναι υπερβολή, δυστυχώς. Το αν μυστικές υπηρεσίες "άδηλων" κρατών μπορεί να υποστηρίζουν ή και να υποθάλπουν την παγκόσμια κινητοποίηση υπέρ του Θιβέτ, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το καθεστώς της Λαϊκής Κίνας χαρακτηρίζεται από μια βαρβαρότητα πρωτοφανή, που κυρίως πλήττει τους λαούς αυτής της αχανούς χώρας....

gerasimos polis said...

Από το styx.gr


http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2010


Ο θεός της CIA

ή

η CIA του θεού


του Σπύρου Χατζάρα


Ο Δαλάι Λάμα είναι η τρέχουσα μετενσάρκωση των αθανάτων tulku (Λάμα), των οποίων η άφθαρτη και αθάνατη ψυχή, με θεϊκή βούληση εισέρχεται σε ανθρώπινα σώματα. Επομένως ο Δαλάι Λάμα είναι «σκεύος εκλογής» της Θείας βουλήσεως, και υπηρετεί την εκπλήρωση σκοπών της. Κατά «μυστηριώδη» τρόπο επικοινωνεί με τον θεό, ο οποίος καθοδηγεί τα βήματα και τις αποφάσεις του.

Ο Θεός (του Θιβετ;), τον «συμβούλευσε» το 1946 , να καλέσει κοντά του, τον ναζί Αυστριακό ορειβάτη Heinrich Harrer (Μπράντ Πίτ), που κατέφυγε στην Λάσσα αφού δραπέτευσε από στρατόπεδο συγκέντρωσης των Βρετανών στην Ινδία. (Είχε συλληφθεί σαν κατάσκοπος ). Αυτά τα έχουμε δει και στον κινηματογράφο.

Ο Ναζί Harrer, έμεινε 7 χρόνια στο Θιβέτ σαν δάσκαλος του Δαλάι Λάμα. Το εάν του μετέφερε και την πολιτική ιδεολογία του είναι ζήτημα υποθέσεως. Το γεγονός είναι ότι ο Δαλάι Λάμα έκτοτε διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους διάφορους εκπροσώπους του ναζιστικού κινήματος ανά τον κόσμο.

Επίσης δεν έχει αποδειχθεί εάν η ΟSS (η μητέρα της CIA) κληρονόμησε και τον Heinrich Harrer όπως έκανε και με άλλα στελέχη των ναζιστικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο Χαρέρ, ήταν στο Θιβέτ το 1950 όταν οι Κινέζοι ανακάλεσαν την δωρεά του Κουμπλάι Χάν του 1252, προς τους μοναχούς.

Ο Χαρέρ εφυγε από τη Λάσα το 1953 για να βρει βοήθεια. Και τη βρήκε. Τον επόμενο χρόνο άρχισε ο θεός να ρίχνει από τον ουρανό αυτόματα με αλεξίπτωτα. Το βιβλίο του Χαρέρ για το Θιβέτ ήταν μπέστ-σέλλερ στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1954.

Από το 1955 η CIA άρχισε δημιουργεί έναν « αντικομουνιστικό» αντάρτικο στρατό στο Θιβέτ, κάτι σαν τους «contras» που δημιούργησε στα ΄70 στην Νικαράγουα και τον «απελευθερωτικό στρατό» του Κοσσυφοπεδίου (KLA) που δημιούργησε και χρηματοδότησε στη δεκαετία των 90.

Η Chicago Tribune δημοσίευσε στις 25 Ιανουαρίου 1997, ένα άρθρο που περιέγραφε την εκπαίδευση των θιβετιανών «μισθοφόρων) στο στρατόπεδο «Hale» στα Rocky Mountains, (Βραχώδη Όρη), στο Κολοράντο καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας των '50. Υπήρξαν επίσης πρόσθετες βάσεις στο Γκουάμ από όπου ξεκινούσαν οι πτήσεις αλλά και την Οκινάουα. Στις βάσεις αυτές έγιναν επίσης προγράμματα εκπαίδευσης θιβετιανών στρατιωτών

Οι «αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» του λαού του Θιβέτ, ( στο Αφγανιστάν τους έλεγαν Μουτζαχεντίν), έπεσαν, πριν από την έγερση του 1959, με αλεξίπτωτα στο Θιβέτ. Μετά την αποτυχία της «επιχείρησης» ο Δαλάι Λάμα διέφυγε στην Ινδία και βρισκόταν σε συνεχή ραδιο -επικοινωνία με τη CIA κατά την διάρκεια της του ταξιδιού μέχρι να φτάσει στην Ινδία.


Παρά την αποτυχία της εξέγερσης του 1959, η προσπάθεια συνεχίστηκε.Σύμφωνα με τα διαβόητα «έγγραφα του Πενταγώνου», έγιναν τουλάχιστον 700 πτήσεις με C-130 της αεροπορίας του αμερικανικού στρατού στη δεκαετία των '50, για την ρίψη ανδρών, όπλων, και πυρομαχικών

Οι αντάρτες της CIA και του Δαλάι Λάμα, δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από μερικές ενέδρες και αψιμαχίες. .

Από το 1964, έκθεση των αναλυτών της CIA, αμφισβητούσε την αποδοτικότητά της επιχείρησης, αλλά η χρηματοδότηση συνεχίστηκε ως το 1972. Οι «αντάρτικες» επιχειρήσεις της CIA διακόπηκαν μετά το πρώτο ταξίδιτου Νίξον στην Κίνα (1972). Μέχρι τότε από τα «μαύρα ταμεία» της CIA, δίνονταν στον Δαλάι Λάμα και την οργάνωση του, 1,7 εκ. δολάρια ετησίως, μέχρι το 1965 και 1,2 εκ. μέχρι το 1272.

Προσωπικά στον Δαλάι Λάμα δίνονταν άλλα 186.000 δολάρια ετησίως για να καλυφθούν τα έξοδα των γραφείων της «εξόριστης κυβέρνησης» στην Γενεύη και την Νέα Υόρκη. Αυτή η χρηματοδότηση διακόπηκε το 1974, μετά τις συμφωνίες Ουάσινγκτον - Πεκίνου και την αλλαγή της αμερικανικής πολιτικής . Κανείς δεν ξέρει για τις χορηγίες του «ιδιωτικού τομέα».

Αυτή η σύντομη περιγραφή των επαφών του «σκεύους της θείας βουλήσεως» με τους Ναζί και την CIA αποδεικνύει κατά αδιαμφισβήτητο τόπο ότι η CIA αγωνίστηκε και αγωνίζεται για την επικράτηση της θείας βουλήσεως. Επομένως και η CIA είναι όργανο εκπλήρωσης θεϊκών εντολών.

Επομένως το έργο της CIA είναι ιερό και καθοδηγείται από τη βούληση του θεού.

Του ενός, του μοναδικού: του Γιαχβέ.

Άλλωστε για το λόγο αυτό ορισμένοι «Αμερικανοί» διανοούμενοι , που κατάγονται από των περιούσιο λαο μιλούν συχνά πλέον για τα πεπρωμένα του αμερικανικού έθνους.

«Αν όμως ήταν μαύρος, ο θεός θα τους κατουρούσε» .