Powered By Blogger

Saturday, August 09, 2008

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ... ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


08/08/2008. Οι δέκτες των τηλεοράσεων σε όλο τον κόσμο μας μετέφεραν στο Πεκίνο. Η τελετή έναρξης των 29ων Ολυμπιακών Αγώνων στην πρωτέυουσα της Λαϊκής Δημοκρτατίας της Κίνας, ήταν στ' αλήθεια ένα μάλλον άρτια σκηνοθετημένο υπερθέαμα, εντυπωσιακό και άκρως προπαγανδιστικό. Ήταν μια ευκαιρία για τους ηγέτες του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας να δείξουν στους κατοίκους του πλανήτη, ότι η αναδυόμενη υπερδύναμη που διοικούν με σταλινική σκληρότητα διαθέτει ένα "όμορφο" πρόσωπο....
Το λογότυπο των Ολυμπαικών Αγώνων του Πεκίνου είναι "ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ", εμείς προσθέτουμε "...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".
Δεν μας αξίζει να αφεθούμε στην παραπληροφόρηση της προπαγάνδας, στον εκμαυλισμό που προσφέρει το θέαμα.
Η φωτογραφία είναι για να μας θυμίζει την αλήθεια του καθεστώτος της Λαϊκής Κίνας, όπως αποκαλύφθηκε μπροστά στα μάτια μας πριν χρόνια στην πλατεία Τιεν Αν Μεν, τη μεγαλύτερη πλατεία του Πεκίνου και του κόσμου.
Η ηγέτες της Λαϊκής Κίνας,δεν πρέπει να ξεχάσουμε λεπτό, ότι υποστηρίζουν τον δικτάτορα του Σουδάν στρατηγό Ομάρ Χασάν αλ-Μπασίρ, κατηζητούμενο για εγκλήματα γενοκτονίας στην επαρχία της χώρας του Νταρφούρ από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ούτε στιγμή, ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου έχουν ονομασθεί "Ολυμπιακοί της Γενοκτονίας", γιατί η ηγεσία του Πεκίνου τροφοδοτεί τη γενοκτονία στο Νταρφούρ!
Σε μια ανίερη συμμαχία του Προέδρου της Λαϊκής Κίνας Hu Jintao με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Bush, ο πρώτος προσφέρει τη συγκατάθεσή του σε όσα κάνει η Αμερική στο Ιράκ και ο δεύτερος έχει συμφωνήσει με τον πρώτο, ότι οι Ουϊγούροι του Ανατολικού Τουρκεστάν (κατεχόμενη δυτική επαρχία της Κίνας Xinjiang)που από τις τάξεις της Ισλαμικής Κίνησης του Ανατολικού Τουρκεστάν ζητούν το αυτονόητο για τον τόπο τους, ελευθερία από την ασφυκτική εξουσία του Πεκίνου, είναι τρομοκράτες!
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ούτε για δευτερόπλεπτα, ότι η ηγεσία της Λαϊκής Κίνας προσφέρει πολιτική στήριξη στη χούντα της Μπούρμα (Μιανμάρ κατά τους δικτάτορες με τις στολές στρατηγών)!
Αξίζει να κρστήσουμε ξύπνια τη συνείδησή μας, μπροστά στην προπαγάνδα του θεάματος και να μη ξεχάσουμε ούτε για λίγο, την πολιτιστική γενοκτονία που επιχειρείται από το Πεκίνο στο υπό κινεζική κατοχή Θιβέτ!
Οι εξουσιαστές του Πεκίνου εκφράζουν την πιο χυδαία μορφή διακυβέρνησης σε βάρος των λαών της χώρας, χρησιμοποιώντας ως προκάλυμμα της ύβρεός τους τον Μαρξισμό. Οι Κινέζοι κομμουνιστές έχουν εκπορνεύσει το σοσιαλιστικό όραμα, έχουν μεταλλάξει το υποτιθέμενο λαϊκό καθεστώς της ηπειρωτικής Κίνας σ' έναν άκρατο ολοκληρωτισμό, καταστροφικό για την κινεζική κουλτούρα και για την ψυχή των ανθρώπων που κατοικούν την αχανή χώρα....
Στο όνομα της λαϊκής εξουσίας, οι Κινέζοι κομμουνιστές του Πεκίνου, έχουν κάνει τη χώρα τους ένα απέραντο εργοστάσιο, το μεγαλύτερο που υπήρξε ποτέ στην οικονομική ιστορία της ανθρωπότητας, με φτηνά εξαρτήματα των μηχανών, τους απλούς ανθρώπους, γυναίκες και άνδρες, που δουλεύουν απλώς για να συντηρούν τη βιολογική παρουσία τους στην κινεζική κόλαση....

2 comments:

gerasimos polis said...

Αγαπητέ Γιώργη μου, από εχθές το βράδυ κονταροχτυπιέμαι με διάφορους ηλίθιους και υπνοτισμένους όχι τόσο για όλα αυτά τα απολύτως ουσιώδη που λες, αλλά και γι' το γεγονός ότι την χώρα εκπροσώπησε τηλεοπτικά με τον χαιρετισμό του, το ζεύγος Γλυξμπουργκ!!!
Περιμένω δε την απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας για ποιό λόγο δεν παρευρέθη στην τελετή έναρξης.

Οι Ολυμπιακοί είναι μια εμποροπανύγηρις πλούσιων κρατών, που προβάλλουν και επιβάλλουν την μόστρα τους, κάτι σαν επίσημο "γκαλά", όλων αυτω΄ν των δήθεν των κοσμικών στηλών.

Καλά κάνεις και τα λες και τα γράφεις, κάποιος πρέπει να μας κρατά σε εγρήγορση..

gerasimos polis said...

Δες τι γίνεται στο press-gr.blogspot.com και σε όλα τα παρόμοια...