Powered By Blogger

Wednesday, May 15, 2013

Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!




ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΔΟΥΔΟΣ
g_doudos@yahoo.com

Η κατάσταση που επικρατεί στη μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμανικών πληθυσμών στη γη μόνο θλίψη, προβληματισμό και δυσοίωνες προοπτικές γεννά….
          Η ‘αραβική άνοιξη’, όπως ονομάστηκε η εξέγερση λαών σε χώρες της βόρειας Αφρικής για την ανατροπή αυταρχικών και διεφθαρμένων καθεστώτων, τελικά αποδείχθηκε γκρίζο φθινόπωρο! Η Συρία, κοιτίδα πολιτισμού και μήτρα ιστορίας στη Μέση Ανατολή, μαστίζεται από φρικώδη εμφύλιο σπαραγμό που έχει φτάσει τους ανθρώπους αυτής της χώρας να ζουν μια απρόβλεπτων διαστάσεων ανθρωπιστική κρίση και συνεχώς να αυξάνεται ο αριθμός των «τυχερών» που καταφέρνουν να γίνουν πρόσφυγες σε γειτονικές χώρες, Τουρκία και Ιορδανία, ξεφεύγοντας τις παγίδες του θανάτου!
          Στο Ιράκ, ούτε ελευθερίες υπάρχουν, ούτε κράτος δικαίου. Απεναντίας κυριαρχεί η ανασφάλεια και η αστάθεια ενώ υποβόσκει ένας καταστροφικός πόλεμος μεταξύ Ιρακινών διαφορετικών θρησκευτικών παραδόσεων.
          Πρόσφατα στην ιρακινή πόλη Najaf έγινε μια συνάντηση όπου συζητήθηκαν και εξετάσθηκαν τρόποι συμφιλίωσης μεταξύ Σουννιτών και Σιϊτών Μουσουλμάνων, ώστε να σταματήσει επί τέλους η αιματοχυσία ανάμεσα σ’ αυτές τις δυο μεγάλες κοινότητες της χώρας. Δυστυχώς υπάρχουν Σουννίτες στο Ιράκ που δεν κρύβουν τις προθέσεις τους: Πριν σκοτώσουμε τους Εβραίους και τους Χριστιανούς θα εξοντώσουμε τους Σιΐτες!   
          Είναι γνωστό πως οι επαναστάτες στη Συρία είναι κατά κύριο λόγο είναι φανατικοί Σουννίτες. Στις τάξεις των μαχητών για την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ είναι γνωστό πως πολεμούν Σαλαφίτες Τζιχαντιστές από ένα σωρό χώρες ακόμα και από την Τσετσενία! Οι προθέσεις του ‘Ελεύθερου Συριακού Στρατού’ έχουν γίνει γνωστές: Εξόντωση των θρησκευτικών μειονοτήτων, κάτι που αναφέρεται στις πολλές χριστιανικές κοινότητες με αρχαίες ρίζες που υπάρχουν από αιώνες στη Συρία και στους Αλαουΐτες Μουσουλμάνους, χωρίς να είναι στο απυρόβλητο και οι λίγοι Δρούζοι. Θανάτωση προβεβλημένων προσώπων που συνεργάζονται με την κυβέρνηση Άσαντ. Επίθεση κατά των Κούρδων! Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι οι Κούρδοι στη Συρία αποτελούν τη μεγαλύτερη εθνοτική μειονότητα με πληθυσμό που ξεπερνά τα 2.000.000 ή το 9% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Μεταξύ των αντικαθεστωτικών ανταρτών στη Συρία είναι και οργάνωση ‘Μέτωπο Αλ Νούσρα’ (Jabhat Al Nusra), που στελεχώνεται από Σουννίτες Σαλαφίτες Τζιχαντιστές με γνωστές διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα. Από τους κύκλους των Σύριων ανταρτών έχει διαρρεύσει πριν από καιρό το εξής σενάριο, εφόσον επικρατήσουν και αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας: Εξόντωση των Αλαουϊτών, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μεγάλο μίσος πρέπει να οφείλεται στο γεγονός ότι η οικογένεια Άσαντ είναι Αλαουΐ. Εξώθηση των Χριστιανών της χώρας να ζητήσουν καταφύγιο στο Λίβανο.
          Η συνεχιζόμενη ομηρεία του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Μορ Γιοχάνα Ιμπραχίμ και του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Μπούλος Γιαζίγκι, το πιο πιθανό να αποτελεί μια τρομοκρατική ενέργεια ευρύτερου εκφοβισμού των Χριστιανών της Συρίας εκ μέρους ακραίων αντικαθεστωτικών Μουσουλμάνων, που ίσως προαναγγέλλει το μέλλον των χριστιανικών κοινοτήτων σε μια Συρία υπό την διακυβέρνηση Σαλαφιτών Σουννιτών.
          Λίγο καιρό μετά την έκρηξη της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία, ο Μελχίτης Πατριάρχης Γρηγόριος ΙΙΙ ο Λάχαμ είχε απευθύνει μια έκκληση στους ισχυρούς της Δύσης, που όπως φαίνεται ελάχιστοι την πρόσεξαν και ίσως ακόμα πιο λίγοι την κατανόησαν: Πιέστε την κυβέρνηση Άσαντ για μεταρρυθμίσεις, μην βοηθήσετε όμως για την ανατροπή της!
          Τα πολλά, ασύλληπτα σε ποσότητα δολάρια που μαζεύουν στα θησαυροφυλάκιά τους οι Ουαχαμπίτες Σαουδάραβες ηγεμόνες και οι Ουαχαμπίτες του Κατάρ από την εκμετάλλευση του πετρελαίου, έχουν προκαλέσει εδώ και μερικές δεκαετίες ένα κύμα εξαγωγής προς κάθε κατεύθυνση αυτής της ιδεολογίας περί Ισλάμ, η οποία καλλιεργεί ένα αλλοιωμένο μουσουλμανικό προσωπείο και κυρίως ενθαρρύνει ακόμα και τη βίαιη επιβολή μιας βάρβαρης εκδοχής της Σαρία, σε μουσουλμανικές κοινότητες αλλά και σε κράτη!
          Η καταστροφική επιθετικότητα των Ουαχαμπιτών έχει γίνει αισθητή σε χώρες των Βαλκανίων, όπου κατέστρεψαν βάζοντας φωτιά σε ιστορικούς τεκέδες κυρίως Μεκτασήδων στη Μακεδονία (FYROM) και στο Κόσσοβο. Στο Μάλι, ένοπλοι αντάρτες στρατολογημένοι από τους Ουαχαμπίτες, που επιδιώκουν να ιδρύσουν ένα ισλαμικό ολοκληρωτικό κράτος, έκαψαν χειρόγραφα μουσουλμανικής σοφίας στην Τιμπουκτού, κατέστρεψαν ιερούς τάφους αγίων ανθρώπων και σκορπούν τον τυφλό τρόμο επικαλούμενοι βλάσφημα το όνομα του Αλλάχ!
          Στο Ιράκ, στη Συρία και στην Αίγυπτο τα θύματα της δαιμονικής πίστης των Σαλαφιτών παραμένουν οι Χριστιανοί! Ανατινάξεις εκκλησιών σε ώρες λατρείας, δολοφονίες κληρικών που είχαν διακριθεί  στο έργο της συμφιλίωσης μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών και την απελευθέρωση ομήρων στη Συρία. Έτσι το κύμα Χριστιανών που αναγκάζονται να αφήσουν τις πατρογονικές εστίες τους ζητώντας ασφαλές καταφύγιο οπουδήποτε για να επιβιώσουν αυξάνεται συνεχώς, με συνακόλουθη συνέπεια να μειώνεται δραματικά ο πληθυσμός των παραδοσιακών χριστιανικών κοινοτήτων στις παραπάνω χώρες. Στην Αίγυπτο οι εγχώριοι Σαλαφίτες, γνωστοί και ως Κουτμπίδες, από τον Αιγύπτιο θεωρητικό του Σαλαφισμού Σαγίντ Κουτμπ, ηγέτη των ‘Αδελφών Μουσουλμάνων’, που το 1966 εκτελέστηκε με απαγχονισμό επί Νάσερ, εκτός από τις κατά καιρούς επιθέσεις κατά των Κοπτών Χριστιανών, επιτίθενται δολοφονικά και κατά Μουσουλμάνων, που κρίνουν ότι δεν είναι συνεπείς προς τις απαιτήσεις της πίστης τους. Ο Ναγκίμπ Μαχφούζ υπήρξε θύμα απόπειρας δολοφονίας εις βάρος του από φανατικούς Μουσουλμάνους. Ο Νομπελίστας συγγραφέας ευτυχώς σώθηκε αλλά έμεινε ανάπηρος ως το τέλος της ζωής του, ανίκανος να γράφει…. Αιγύπτιοι ισλαμιστές δικαστές που εφαρμόζουν τη Σαρία, εκδίδουν αποφάσεις διαζυγίου μεταξύ ζευγαριών Μουσουλμάνων, χωρίς να ερωτηθούν ή έστω να ενημερωθούν οι σύζυγοι προς τούτο, με πρόσχημα ότι ο σύζυγος έχει καταστεί άπιστος….
          Οι Ουαχαμπίτες είναι υπεύθυνοι, με τις οικονομικές ενισχύσεις που σκορπούν δίχως περίσκεψη και φειδώ, για τα φυτώρια που εκτρέφουν τους φανατικούς Ντεομπάντι, κυρίως στο Πακιστάν και τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Τόσο οι Ντεομπάντι, όσο και οι Ταλιμπάν είναι επιθετικές παραφυάδες του Σαλαφισμού στο σουννιτικό Ισλάμ, που προσπαθούν να επιβάλλουν ένα δικό τους Ισλάμ και μια δική τους Σαρία, που χαρακτηρίζονται από τη διασπορά τρόμου, θανάτου και βίας!
          Το Ιράν έχει αποδειχθεί ένα ολοκληρωτικό θεοκρατικό καθεστώς, εκτεταμένης διαφθοράς της ελίτ των Μολλάδων, που κινούν τα νήματα ποδηγέτησης του υπέροχου λαού αυτής της χώρας. Με τη δύναμη των οικονομικών μέσων που διαθέτει η ιρανική κυβέρνηση κάνει σχεδιασμένη εξαγωγή της ισλαμιστικής ιδεολογίας του καθεστώτος και μεταξύ Σουννιτών. Έτσι ενισχύει τους αντάρτες της Συρίας αλλά και τη Χαμάς που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας. Είναι περιττό να αναφερθούμε στη λιβανέζικη Χεζμπολλάχ, που το στρατιωτικό τμήμα της εξοπλίζεται με ποικίλα όπλα και συστήματα σποράς του θανάτου από το Ιράν.   Με κάλυμμα πολιτιστικές και μορφωτικές ανταλλαγές προσφέρει φιλοξενία ή και σπουδές σε Σουννίτες Μουσουλμάνους ακόμα και από την Ευρώπη. Παράλληλα, εντός του Ιράν οι εξοντωτικοί διωγμοί του καθεστώτος κυρίως κατά των Σούφι Νιματουλλαχί Γκοναμπανί συνεχίζονται αμείωτοι και όλο πιο ακραίοι! 
          Η οικονομική δύναμη έχει διαφθείρει βαθύτατα τόσο τους Ουαχαμπίτες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, όσο και τους άκαμπτα δογματικούς Σιΐτες του Ιράν. Εξαγοράζουν με μύριους τρόπους συνειδήσεις Μουσουλμάνων, αλλοιώνοντας το ήθος τους με υπέρμετρη υποκρισία. Εξαγοράζουν τη σιωπή και την ανοχή Μουσουλμάνων θεολόγων, ιμάμηδων, μουφτήδων, ουλεμάδων εμπρός στη βαρβαρότητα και στη σκληρότητα που επιβάλουν στη Σαουδική Αραβία κυρίως, αλλά και σε άλλες ισλαμικές χώρες, δήθεν στο όνομα της ισλαμικής ορθοδοξίας και καθαρότητας και της απαρέγκλιτης εφαρμογής μιας παραμορφωμένης Σαρία! Το ίδιο συμβαίνει και με το Ιράν, που επίσης εξαγοράζει συνειδήσεις για την υποστήριξη και την ανοχή του ολοκληρωτικού καθεστώτος των Μολλάδων! 
          Οι Ουαχαμπίτες και οι Σαλαφίτες γενικά, οποιασδήποτε απόχρωσης κι αν είναι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πιστεύουν ουσιαστικά ότι ο χρόνος σταμάτησε στον τρίτο αιώνα από την Εγίρα! Μέχρι εκείνη την εποχή ζούσαν πιστοί και αληθινοί κατά το ήθος Μουσουλμάνοι. Επομένως σκοπός τους είναι να γυρίσουν πίσω την ιστορία του κόσμου, ακόμα και βίαια, για να εφαρμόσουν τη Σαρία με τον τρόπο που εφαρμοζόταν ως τον 9ο αιώνα μ.Χ..
Οι άθλιες συνθήκες που αφορούν τα λαϊκά στρώματα σε μουσουλμανικές χώρες, έχουν μετατρέψει τον Σαλαφισμό από θρησκευτικό κίνημα σε πολιτικό κίνημα βίαιης επιβολής της ολοκληρωτικής ιδεολογίας του Ισλαμισμού. Οι Σαλαφίτες Τζιχαντιστές, που καλλιεργούν μια εγκληματική αντίληψη για το περιεχόμενο της ‘τζιχάντ’, με τους πόρους που διαθέτουν αλλά και με τους ευνουχισμένους ως προς τη συνείδησή τους οπαδούς, αποτελούν τον Ολοκληρωτισμό του 21ου αιώνα!  
Ο Ισλαμισμός είναι υπεύθυνος για τρομοκρατικές ενέργειες, για εμφύλιους σπαραγμούς, για το σύγχρονο δράμα στη Συρία και το Ιράκ, για την ανασφάλεια στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν και για τις ορδές φανατικών και ανεγκέφαλων ανθρώπων, που κυκλοφορούν στις δυτικές κοινωνίες ισχυριζόμενοι πως εκπροσωπούν το Ισλάμ! Εν κατακλείδι, οι Ισλαμιστές, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καλλιέργεια της ισλαμοφοβίας στις κοινωνίες της Δύσης.
Κάθε Μουσουλμάνος Ιμάμης, Μουφτής, θεολόγος που έχει επίγνωση ότι ο Σαλαφισμός και ο Τζιχαντισμός όχι μόνο προδίδουν και αλλοιώνουν το Ισλάμ, αλλά εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διαφωτίσουν τους απλούς Μουσουλμάνους. Όταν οι Σαλαφίτες και οι δικτάτορες του Ιράν καταδιώκουν τους Σούφι, καταστρέφουν τα ιερά τους δεν είναι δυνατό Σούφι να παραμένουν σιωπηλοί και αδιάφοροι. Μια τέτοια στάση αποτελεί προδοσία! Κάθε άνθρωπος, Χριστιανός, Εβραίος, Ζωροάστρης ή Βουδιστής, αδιάφορος αγνωστικιστής ή και άθεος, δεν μπορεί να μένει αδιάφορος για τον τρόμο που προέρχεται από την Ανατολή, από μαχητικούς Τζιχαντιστές. Οφείλουμε όλες και όλοι μας, ανεξάρτητα προς τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μας, να απαιτήσουμε να μπουν φραγμοί στην διάδοση του Ισλαμισμού. Οφείλουμε να ξεχωρίσουμε το Ισλάμ και τον πολιτισμό που κληροδότησε στην ανθρωπότητα από το τρομακτικό προσωπείο του Ισλαμισμού, που έχουν κατασκευάσει Σαλαφίτες και θεοκρατικοί Σιΐτες και να αρνηθούμε να πέσουμε στη μέγγενη της ισλαμοφοβίας που τοξινώνει τις κοινωνίες μας….

---- Η φωτογραφία εικονίζει τον περίφημο 'Αχτιναμέ', την χάρτα των προνομίων και δικαιωμάτων των Χριστιανών
σε ένα ισλαμικό κράτος. Έχει υπαγορευθεί από τον ίδιο τον Προφήτη Μωάμεθ, έχει γραφεί από τον Ιμάμη Αλή και είχε παραχωρηθεί στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Όρους Σινά. 

2 comments:

Anonymous said...

Too often people end up sleeping, or wanting to
sleep, in inferior quality. You can add other contemporary furniture
like glass thin bookshelves and geometrically designed bedroom furnishings.
From Disney Princess bedding to wall decor, from curtains and valances to beautiful rugs depicting Cinderella's magic castle.

Also visit my webpage: bedroom decorating games

Anonymous said...

It's awesome to pay a quick visit this web page and reading the views of all mates about this post, while I am also keen of getting experience.

Here is my blog :: Quantrim guarantee