Powered By Blogger

Wednesday, January 18, 2017

ΔΥΟ ΣΗΜΑΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗΣ!




ن Το γράμμα ‘νουν’ του αραβικού αλφάβητου. Οι Χριστιανοί αναφέρονται στο Κοράνιο ως ‘Νασάρα’ στον πληθυντικό ή ως ‘Νασράνι’ στον ενικό, ονομασία που μάλλον προέρχεται από το ‘Ναζωραίος’ ή ‘Ναζαρηνός’.

YΤο ‘κίτρινο σήμα’, το Αστέρι του Δαβίδ, σύμβολο των Εβραίων και του Ιουδαϊσμού, που χρησιμοποιήθηκε ως σημάδι ντροπής από τους Ναζί.

Τα παραπάνω σημεία, το γράμμα ‘νουν’ και το ‘κίτρινο σήμα’, έχουν κάτι κοινό. Έχουν χρησιμοποιηθεί ως σημάδια διάκρισης ανθρώπων, που κρίθηκαν ύποπτοι, όχι για κάτι που μπορεί να έχουν κάνει, επικίνδυνο για την κοινωνία και αντίθετο στο νόμο, αλλά γι’ αυτό που είναι.

Το γράμμα ‘νουν’, έχει χρησιμοποιηθεί ως σημάδι έξω από τα σπίτια των Χριστιανών, σε εδάφη που κατέλαβε το DAESH, το Ισλαμικό Κράτος, κυρίως μετά την κατάληψη της Μοσούλης.

Η χρήση από τους Ναζί του ‘κίτρινου σήματος’, είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Το σήμα της ντροπής, το κίτρινο αστέρι, είχε χρησιμοποιηθεί για να ξεχωρίζουν άνθρωποι, σαν επικίνδυνοι, σαν ανεπιθύμητοι, όχι για κάτι που μπορεί να διέπραξαν, αλλά γι’ αυτό που ήταν. 

Οι Ναζί αποδείχτηκαν όργανα του Αντιχρίστου, που αιματοκύλισαν τον κόσμο και σκόρπισαν θάνατο, πόνο, καταστροφή.

Οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, χωρίς αμφιβολία ενεργούν ως όργανα του Αντιχρίστου, του Al Masih ad Dajjal, στην εποχή μας. Όπου έχουν απλώσει την κυριαρχία της βίας τους, έχουν προκαλέσει πολύ πόνο, θάνατο, βία, ιδίως κατά των γυναικών και των ανθρώπων που κρίνουν ότι δεν συμφωνούν μαζί τους.

Το αραβικό γράμμα ‘νουν’ έχει γίνει σύμβολο αντίστασης κατά της τυφλής βίας, του φανατισμού, της διασποράς του τρόμου και του θανάτου.
Το αραβικό γράμμα ‘νουν’ είναι σύμβολο συμπαράταξης με τους καταδιωγμένους από τους λάτρεις του σκότους, είναι σύμβολο της αξίας του ανθρώπου ως εικόνας του Ζωντανού Θεού, χωρίς προαπαιτούμενα και επιθετικούς προσδιορισμούς.
Το αραβικό γράμμα ‘νουν’ έχει γίνει σύμβολο αντίστασης κατά της βαρβαρότητας, που επικαλείται την θρησκεία, σαν άλλοθι για τον απέραντο τρόμο που σκορπά….
Το αραβικό γράμμα ‘νουν’ είναι στην εποχή μας σημείο του μεγάλου ΟΧΙ σε ό,τι αρνείται την ανθρωπιά και θρυμματίζει τον πολιτισμό….



No comments: